15 tuotetta

 1. Elemis

  Lasimaisen kirkas, säteilevä ja sileä iho näillä vallankumouksellisilla Dynamic Resurfacing -sarjan tuotteilla. 

 2. Elemis

  Säteilevä ja kirkas iho tällä Limited Edition triolla koostuen ravitsevista Superfood-suosikeista.

 3. Elemis

  Avaa ovi aistilliseen, brittiläiseen ruusupuutarhaan tällä ylellisellä Pro-Collagen suosikkiduolla. 

 4. Elemis

  Ole mukana tukemassa tärkeää rintasyöpätutkimusta tällä rajoitetulla erällä ELEMIS-suosikkeja, jotka syväpuhdistavat, ravitsevat ja kosteuttavat.  

 5. Mr & Mrs Tannie

  Scrub & Glow Box - kaulasta varpaisiin. Tämä pakkaus sisältää tuotteita, jotka antavat pehmeän ja luonnollisen hehkuvan ihon. Exfoliating Shower Gel on kemiallinen kuorinta AHA:lla, jota käytetään yhdessä Exfoliating Mitt -hanskan kanssa kuolleiden ihosolujen poistamiseksi ja näin valmistellen ihoa tasaiseen rusketukseen. Whipped Tan Mousse antaa kevyen asteittain ruskettavan sävyn.  

 6. Mr & Mrs Tannie

  All Around Glow Box - päästä varpaisiin. Tämä sarja sisältää itseruskettavia tuotteita kasvoille ja vartalolle. Erinomainen kotikäyttöön ja antaa ammattimaisen tuloksen luonnollisella kiillolla. 24h Tan Serum on kosteuttava, rauhoittava seerumi, joka antaa kasvoille upean hehkun. Self Tan Lotion on hellävarainen itseruskettava vartalolle. Käytä yhdessä Self Tan Mitt-levityshanskan kanssa, saadaksesi tasaisen lopputuloksen. 

 7. Elemis

  Elemis Haley Menzies Travel Collection for Her

 8. Löwengrip
  Kiiltoa ja rakennetta antava suihke, joka tuuheuttaa hiuksia. Kohentaa kampausta ja antaa rakennetta ennen muotoilua, muotoilun jälkeen tai milloin vain, kun hiukset kaipaavat uutta eloa.
 9. Löwengrip
  Kuiva ja väritön hiuspuuterisuihke, joka lisää volyymia, muotoilee ja tekee hiuksista luonnollisesti liikkuvat. Erinomainen viimeistelytuote, jossa yhdistyvät muotoilutuotteen ja hiuskiinteen ominaisuudet.
 10. Elemis

  Kolme ylellistä Pro-Collagen-suosikkituotetta, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja tekevät ihostasi nuorekkaamman kuin koskaan.

 11. Priori
  3 HELPPOA ASKELTA KIRKKAASEEN JA PUHTAASEEN IHOON. Nyt voit häivyttää ympäristön, päivittäisten aktiviteettien ja ihon kemian aiheuttamia ihovirheitä. The Clear Skin Now Kit tekee, mitä se lupaa.
 12. Priori
  Kukaan ei pääse pakoon päivittäistä kuluttavaa vaikutusta, jonka ympäristön muutokset voivat aiheuttaa ihollesi. Mutta Priorin Recovery Kit -pakkauksen avulla voit luottaa ihosi saamaan elvyttävään vaikutukseen missä ja milloin vain jo muutamassa minuutissa. Se on tehokas menetelmä, joka palauttaa ihosi luonnollisen hehkun. Pakkaus sisältää kahden viikon tarpeisiin: LCA fx110 GENTLE CLEANSER - 0.68 oz (20 ml) DNA fx221 RECOVERY SERUM - 0.34 (10 ml) DNA fx140 BARRIER RESTORE COMPLEX - 0.34 oz (10 ml)
 13. Priori
  Täydellinen keino saada Priorin suosituimmat ihonhoitotuotteet erinomaiseen hintaan. Et ainoastaan säästä, vaan saat myös välttämättömät tuotteet päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi. Kokeile jo tänään ja koe mukautuvan ihonhoidon tuoma muutos. Paketti sisältää: LCA fx110 Gentle Cleanser 0.68 oz (20 ml) LCA fx121 Skin Renewal Cream 0.33 oz (10 ml) LCA fx140 Barrier Restore Complex 0.33 oz (10 ml)

15 tuotetta