16 tuote

 1. Mario Badescu

  Virkistävä vartalopesu ruusujen tuoksulla.

 2. Mario Badescu

  Ravitseva kookoksen tuoksuinen suihkusaippua, joka antaa silkkisen ja pehmeän ihon.

 3. Mario Badescu

  Hellävarainen kuoriva suihkusaippua.

 4. Grown Alchemist

  Tämä elvyttävä vartalon puhdistusaine ravitsee ja puhdistaa hellävaraisesti säilyttäen ihon luontaisen kosteuden. Valmistettu kasvipohjaisista puhdistusaineista, sekä geraniumista, mandariinista ja setripuusta.

 5. Grown Alchemist

  Kosteuttava vartalonpesuaine, jossa on rauhoittava, mielialaa kohottava ja hienostunut mandariinin ja nerolin tuoksu. Tämä suihkugeeli käyttää luonnon omia puhdistusaineita - bergamottia, pajun kuorta ja kamomillaa - puhdistamaan ja tasapainottamaan ihoa kuorimatta tai kuivattamatta sitä liikaa.

 6. NCP

  Suihkugeeli, jossa ihanan aistillinen ja viettelevä tuoreen jasmiinin tuoksu yhdistettynä pehmeämpään myskin vivahteeseen.

 7. NCP
  Virkistävä suihkugeeli, jossa raikas sitruunan tuoksu ja mausteinen pohjatuoksu. Puhdistaa miedolla, voidemaisella vaahdolla, kuivattamatta ihoa.
 8. Elemis

  Puhdistaa, pehmentää, kosteuttaa

 9. REN

  REN Moroccan Rose Otto Body Wash on hellävarainen suihkusaippua. Se sisältää rikastettu marokkolaista ruusua, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä luonnollisesti. 

 10. REN

  REN Atlantic Kelp Body Wash on vartalonpuhdistusaine, joka antaa iholle uuden elämän. 

 11. Elemis

  Virkistävä suihkugeeli, joka puhdistaa, virkistää ja antaa koko keholle uutta energiaa.

 12. Elemis
  Puhdistaa, pehmentää, hoitaa
 13. Aurelia
  Probioottisen Aurelia-ihonhoitosarjan ensimmäinen kehonpuhdistusaine. Tämä sulfaatiton, ylellisen kermamainen pesuaine puhdistaa kehon hellävaraisesti kunnioittaen samalla ihon luonnollista tasapainoa jättäen sinulle puhtaan, kosteutetun ihon, joka ei tunnu kuivalta, tiukalta tai ärtyneeltä. Tämä aromaattinen hemmotteluhetki on täydellinen päivän saasteiden pois pesemiseen ja stressin lievittämiseen. Apinanleipäpuun, makkarapuun ja hibiskusksen restoratiiviset kasviainesosat ja runsas E-vitamiini-, antioksidantti- ja omegapitoisuus tukevat tätä hoitavaa ja ihoa puhdistavaa kehonpuhdistusainetta. Rauhoittava aloe vera suojaa, ravitsee ja hoitaa ihoa, kun taas hienot eteeriset öljyt luovat ihon koteloivan silkkisen tuoksukerroksen. Luonnollinen kookospähkinä luo pehmeän ja puhdistavan vaahdon, ja höyrytislatut eteeriset öljyt on kerrostettu asiantuntevasti rentouttamaan ja tasapainottamaan mieltä ja kehoa. Kurjenpolven herkkä kukkaisnuotti keventää tunnelmaa, ja se on täydellisesti kerrostettu makean klementiiniöljyn kanssa. Piristävä mandariini lievittää stressiä ja jännitystä, kun taas tehokas rosmariini auttaa keskittymään.
 14. Löwengrip
  Hoitava ja syväkosteuttava suihkuvoide, joka antaa iholle hehkua. Sisältää runsaasti ravitsevia ja hyväntuoksuisia ainesosia, jotka pehmentävät ja puhdistavat ihoa.
 15. Löwengrip
  Kevyesti vaahtoava ja pehmentävä suihkugeeli, joka puhdistaa ja jättää iholle miellyttävän tunteen.

16 tuote