Tuotteet 1-24 / 81

 1. Mario Badescu

  Mario Badescu Super Peptide -seerumi vähentää ja ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä. Sisältää peptidejä ja hyaluronihappoyhdistettä, jotka tekevät ihosta pehmeämmän ja nuorekkaamman.

 2. Mario Badescu

  Mario Badescu Hyaluronic Dew Drops on kosteuttava seerumi, joka antaa ihollesi hehkua ja silkkisen pinnan.

 3. Mario Badescu

  Mario Badescu Vitamin C Serum on kevyt antioksidanteilla rikastettu kasvojen seerumi, joka on suunniteltu edistämään säteilevämpää ja nuorekkaampaa ihoa.

 4. Mario Badescu

  Mario Badescu Anti Acne Serum auttaa tasapainottamaan, kosteuttamaan ja puhdistamaan ongelma-ihoa.

 5. Mario Badescu

  Mario Badescu Clarifying Serum atselaiinihapolla on kevyt ja raikas seerumi. Se on suunniteltu puhdistamaan huokoset ja vähentämään epäpuhtauksien esiintymistä samalla, kun se rauhoittaa ja edistää tervettä ja säteilevää ihoa.

 6. Elemis

  Täyttää, pehmentää, ravitsee

 7. Murad

  Bio-tech hoito poistaa huokosten ulkonäön jokaisella käyttökerralla ja vähentää niiden määrää ajan myötä. 

 8. Murad

  Heksapeptidi-9:tä sisältävä tiivistetty seerumi, joka korjaa ihosuojan vain 30 minuutissa solutasolla.

 9. Elemis

  Kosteuttava uute, joka todistetusti* kaksinkertaistaa ihon kosteuspitoisuuden, vähentää hienoja juonteita ja antaa iholle nuorekasta hehkua.

 10. Elemis

  Aamulla käytettävät kapselit sisältävät moringaöljyä ja ruusu-uutetta, jotka rauhoittavat ja ravitsevat. Illalla käytettävät kapselit sisältävät laventelia, joka rauhoittaa ja puhdistaa ihoa päivittäisistä epäpuhtauksista.

 11. Elemis

  Kiinteyttää, kosteuttaa, pehmentää

 12. Skinbetter science

  Mystro Active Balance Serum seerumi antaa meille uuden tavan saavuttaa näkyviä parannuksia ihon laadussa ja hehkussa ainutlaatuisen koostumuksen avulla, joka tukee ihon luonnollista kykyä sopeutua stressiin ja ylläpitää tervettä tasapainoa ihossa.

 13. Murad

  Muradin seuraavan sukupolven seerumi sisältää retinalia – yksi tehokkaimmista A-vitamiinin muodoista – kapseloituna farmaseuttisesta teknologiasta sovelletusta annostusjärjestelmässä. 

 14. Elemis

  Edistyneen kevyt, täyteläinen kosteuttava seerumi, joka on kliinisesti todistettu kosteuttavan 72 tuntia tukien ja vahvistaen ihon suojakerrosta.

 15. Aurelia

  Seerumi, jossa yhdistyvät probioottien voima ja tehoainesosa CBD.

 16. Grown Alchemist

  Tämä kevyt, kosteuttava primer muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon tehden ihosta hyvin suojatun ja sileän tuntuisen. Se tasoittaa ihon pintaa ja luo täydellisen pohjan meikille.

 17. Grown Alchemist

  Tämä antioksidanttinen yöseerumi tukee ihon terveellistä tasapainoa yön aikana ja vähentää näkyviä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. Niasiiniamidia, Echinacea ja Ashwagandhasta saatavaa uutetta. Iho näyttää nuoremmalta, säteilevältä ja elinvoimaiselta.

 18. Grown Alchemist

  Tämä uudistava seerumi auttaa vähentämään juonteita ja muita näkyviä ikääntymisen merkkejä samalla parantaen kosteuden ja kiinteyden tunnetta iholla. Iho näyttää nuorekkaalta ja tuntuu kohotetulta, kosteutetulta sekä kiinteämmältä.

 19. BY TERRY

  Rrittäin tiivistetty kosteuttava kasvoseerumi, jossa on ennätyskorkea 10 %:n hyaluronihappopitoisuus.

 20. Grown Alchemist

  Tämä kasvoseerumi kosteuttaa ihoa välittömästi tehden siitä tasaisemman ja säteilevämmän. Hyaluronihappopartikkelit tekevät ihosta täyteläisen, elvytetyn näköisen ja tarjoavat täydellisen kosteutuksen. Ihon kuivuus ja näkyvät ikääntymisen merkit vähenevät ja ihosta tulee nuorekkaan elinvoimainen.

 21. The Inkey List

  Auttaa itsepäisiin arpiin ja ryppyihin ja tekee ihosta tasaisemman värisen ja sileämmän.

 22. The Inkey List
  Vahva antioksidantti Q10 työskentelee ihon uloimmilla kerroksilla ja se auttaa suojaamaan ihoa ympäristön stressiltä ja samalla kosteuttaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä.
 23. The Inkey List

  Tämä 3 % keramideja sisältävä seerumi vaikuttaa yöllä ihon eri tasoilla ja vaikuttaa kuivaan ihoon antaen sille runsaasti kosteutta.

 24. The Inkey List
  Tämä yön yli vaikuttava hoito häivyttää finnejä. Tehokas C- ja E-vitamiinien yhdistelmä vähentää bakteereita iholla ja auttaa ehkäisemään näppylöiden muodostumista.

Tuotteet 1-24 / 81