4 tuote

 1. Mario Badescu

  Mario Badescu Deodorant on deodoranttipuikko, joka antaa virkistävän tunteen ja neutraloi ei-toivottua tuoksua.

 2. Aurelia
  Botanical Cream Deodorant on monikertaisesti palkittu, luonnollinen, alumiiniton, ainutlaatuisen tehokas hyvinvointituote, joka todella toimii. Voiteesta jauheeseen -koostumus voidaan levittää helposti sormenpäällä. Superohueksi jauhetut kasviperäiset ainesosat, mukaan lukien antimikrobinen arrowjuuri ja puhdas kaoliini asettuvat näkymättömästi iholle valmiina ottamaan vastaan luonnollista hikoilua koko päivän; säilyttäen kuivan tunteen, estäen bakteereita ja säilyttäen olon pitkään raikkaana. Sheavoi kosteuttaa hellävaraisesti, kun taas eteeriset, antiseptiset ja antibakteeriset teepuun, eukalyptuksen ja piparmintun öljyt tislattuun laventeliin ja bergamottiin sekoitettuna tuoksuvat kevyesti ja poistavat hajuja. MIKSI LOIMME ALUMIINITTOMAN DEODORANTIN? Aurelia Probiotic Skincare 's Botanical Cream Deodorant erittäin tehokas, hellävarainen ja luonnollinen vaihtoehto kaikille, jotka ovat huolissaan alumiinin vaikutuksista ja saattavat haluta välttää tätä kyseenalaista ainesosaa. Alumiinipohjaiset antiperspirantit toimivat tukkimalla ja muuttamalla hikirauhasia alumiinisuolojen avulla. Tämä häiritsee kehomme luonnollista toimintaa. On kliinisesti osoitettu, että alumiini imeytyy ihon läpi, mutta tällä hetkellä ei ole riittävästi näyttöä, jotta voitaisiin osoittaa syy-yhteys alumiinialtistuksen ja lisääntyneen rintasyöpäriskin välillä. #JoinTheBotanicalDeoRevelation
 3. Aurelia
  Botanical Cream Deodorant on monikertaisesti palkittu, luonnollinen, alumiiniton, ainutlaatuisen tehokas hyvinvointituote, joka todella toimii. Ensimmäistä kertaa tämä myydyin luonnollinen deodoranttimme on saatavana erittäin suuressa purkissa – täydellinen kotikäyttöön ja täysin kierrätettävä. Taianomainen voiteesta jauheeseen -koostumus voidaan levittää helposti sormenpäällä. Superohueksi jauhetut kasviperäiset ainesosat, mukaan lukien antimikrobinen arrowjuuri ja puhdas kaoliinisavi luovat iholle näkymättömän kerroksen, joka on valmis ottamaan vastaan luonnollista hikoilua koko päivän säilyttäen kuivan tunteen, estäen hajuja muodostavia bakteereita ja säilyttäen olon pitkään raikkaana. Sheavoi kosteuttaa hellävaraisesti, kun taas eteeriset, antiseptiset ja antibakteeriset teepuun, eukalyptuksen ja piparmintun öljyt tislattuun laventeliin ja bergamottiin sekoitettuna tuoksuvat tehokkaasti ja poistavat hajuja. MIKSI LOIMME ALUMIINITTOMAN DEODORANTIN? Meidän Botanical Cream Deodorant on erittäin tehokas, hellävarainen ja luonnollinen vaihtoehto kaikille, jotka ovat huolissaan alumiinin vaikutuksista ja saattavat haluta välttää tätä kyseenalaista ainesosaa. Alumiinipohjaiset antiperspirantit toimivat tukkimalla ja muuttamalla hikirauhasia alumiinisuolojen avulla. Tämä häiritsee kehomme luonnollista toimintaa. Hikoilu on luonnollinen ja positiivinen toiminto toksiinien poistamiseksi kehosta ja optimaalisen kehon lämpötilan ylläpitämiseksi.
 4. Aurelia
  Citrus Botanical Cream Deodorantti on luonnollinen, alumiiniton, ainutlaatuisen tehokas luonnollinen deodorantti, joka todella toimii. Sisältää aivan uutta sitrussekoitusta. Voiteesta jauheeseen -koostumus voidaan levittää helposti sormenpäällä. Superohueksi jauhetut kasviperäiset ainesosat, mukaan lukien antimikrobinen arrowjuuri ja puhdas kaoliini asettuvat näkymättömästi iholle valmiina ottamaan vastaan luonnollista hikoilua koko päivän; säilyttäen kuivan tunteen, estäen bakteereita ja säilyttäen olon pitkään raikkaana. Sheavoi kosteuttaa hellävaraisesti, kun taas eteeriset ja antibakteeriset mandariini-, makea appelsiini-, greippi- ja rosmariiniöljyt tislattuun laventeliin ja bergamottiin sekoitettuna tuoksuvat kevyesti ja poistavat hajuja.

4 tuote