13 tuote

 1. Mario Badescu
  Mario Badescu Lavender Hand Cream with vitamin-E pehmentää ja kosteuttaa kuivia käsiä.
 2. Mario Badescu

  Antioksidanteilla rikastettu käsivoide.

 3. Grown Alchemist

  Tämä rasvaton, täyteläinen voide auttaa ravitsemaan kuivia käsiä ja kynsinauhoja, jotka tarvitsevat ylimääräistä kosteutta. Koostumus sisältää arganöljyä, ruusunmarjaa ja patsuli- ja ruususekoitusta, joiden ansioista iholle jää hienostunut tuoksu.

 4. Grown Alchemist

  Tämä käsivoide kosteuttaa ja auttaa pehmentämään käsiä ja kynsinauhoja ilman rasvaista tunnetta. Sisältää kameliaa, viinirypäleensiementä, aloea ja vaniljaa, sekä appelsiininkuoren ja mandariiniöljyn sekoitusta.

 5. NCP

  Käsivoide tuoksussa N.C.P. Facet 401, Lavender & Juniper. Käsivoiteen sisältämä hyaluronihappo, E-vitamiini ja sheavoi kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Täyteläinen, ylellinen ja nopeasti imeytyvä koostumus.

 6. NCP

  Käsivoide N.C.P. Olfactive Facet 201, Apple & Driftwood antamalla hedelmäisellä tuoksulla. Käsivoide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa hyaluronihapolla, E-vitamiinilla ja sheavoilla. Täyteläinen, ylellinen ja nopeasti imeytyvä koostumus.

 7. REN

  REN Atlantic Kelp Hand Lotion on energisoiva käsivoide. 

 8. NCP

  Käsivoide, joka antaa käsillesi ihanan pehmeän ja sileän tunteen ilman tahmeutta.

 9. Elemis
  Ravitsee, kosteuttaa, hoitaa
 10. Aurelia
  Tämä hieno, tieteellisesti kehittynyt käsivoide auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä samalla kun se kosteuttaa ja ravitsee ihoa tuloksena heleämmät, pehmeämmät ja nuoremman näköiset kädet ja vahvemmat kynnet. Pigmenttiläiskät muodostuvat usein pitkäaikaisen uv-altistuksen seurauksena ja ne yleistyvät vanhetessamme. Aurelian haluttuun merinarsissiin perustuva pigmenttikompleksi pienentää pigmenttien kokoa ja voimakkuutta jopa 61 % vaalentaen tummia täpliä, jolloin kädet näyttävät heleämmiltä ja nuoremmilta. Punaleväuute suojaa halkeilevaa ihoa ja kassia senna jäljittelee hyaluronihappoa, joka tehostaa kosteutusta pitkäkestoisesti. Runsaasti välttämättömiä omegarasvahappoja sisältävät apinanleipäpuu ja makkarapuu ravitsevat ja kiinteyttävät ihoa. Vetiverin, ylang ylangin, laventelin ja patchoulin aromaattinen yhdistelmä varmistaa, että tämä käsivoide täydentää täydellisesti Aurelia Probiotic Skincare -tuotevalikoimaa. Kaikille ihotyypeille, myös herkille. Dermatologisesti testattu. Kaikki tuotteet noudattavat tiukasti Free from -lupaustamme
 11. Löwengrip
  Innovatiivinen kosteuttava käsivoide, joka imeytyy nopeasti. Sisältää pehmentävää mantelivoita, joka ravitsee käsiä ja kynsiä hellävaraisesti.
 12. Löwengrip
  Innovatiivinen kosteuttava käsivoide, joka imeytyy nopeasti. Sisältää pehmentävää mantelivoita, joka ravitsee käsiä ja kynsiä hellävaraisesti.
 13. Löwengrip
  Kosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide. Pehmentävä manteliöljy hoitaa käsiä ja kynsinauhoja.

13 tuote