24 tuote

 1. Murad

  Tehokkaasti rauhoittava yönaamio mustikka-omegalla, joka korjaa kuivaa, punoittavaa ja karheaa ihoa solutasolla. 

 2. Grown Alchemist

  Påfør masken 3 gange om ugen. Lad virke i 15 minutter. Fjern med varmt vand.

 3. Grown Alchemist

  Tämä uudistava, kevyt geelinaamio saa aikaan viilentävän tunteen tunteen heti levityksen yhteydessä ja auttaa vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä. Valmistuksessa on käytetty tehoaineita mm. Rambutanista, granaattiomenasta, echinaceasta ja vihreästä teestä. Iho näyttää tasaisemmalta ja tuntuu joustavalta, kiinteältä ja kosteutetulta.

 4. BY TERRY

  Hehkua antava kasvonaamio.

 5. BY TERRY

  Kosteuttava kangasnaamio, aidoilla ruusun terälehdillä, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa välittömästi ja antaa sille hehkun.

 6. The Inkey List
  Hoitava mutta nopeasti imeytyvä päivävoide, joka sisältää kahta peptidiä, jotka tukevat ihon luonnollista kollageenintuotantoa ja kosteuttavat ihoa.
 7. The Inkey List

  Kevyt kosteuttava päivävoide, joka sisältää kaikkia terveen näköisen, kosteutetun ihon tarvitsemia vitamiineja.

 8. The Inkey List

  Yökäyttöön tarkoitettu silmänympärysvoide häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä ja antaa tukea ihon herkimmälle alueelle.

 9. Elemis

  Kiinteyttää, ravitsee, pehmentää

 10. Aurelia
  Kaoliinisavi imee epäpuhtauksia ja ylimääräistä öljyä, kun taas niasiiniamidi, salisyylihappo ja taikapähkinä minimoivat epäpuhtauksia. Ainutlaatuinen PROTIDA™-teknologiamme pitää ihon suojakerroksen rauhallisena, kosteutettuna ja tasapainoisena.
 11. Elemis

  Puhdistaa, rauhoittaa, tasapainottaa

 12. Löwengrip

  Hoitava kasvonaamio, jonka aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja rauhoittavat herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa. 

 13. REN

  REN Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream on yönaamio, joka on kliinisesti todistettu vaalentavan pigmentaatiota ja tummia täpliä 7 päivässä.

 14. REN

  REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask on luonnollisesti aktiivinen naamio, joka kuorii ihoa tasoittaen ihon sävyä ja vähentäen juonteita.

 15. REN

  Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan ja palauttamaan herkkää ja ärtynyttä ihoa. 

 16. Elemis

  Prebioottinen yönaamio, joka antaa sinulle silkkisen sileän ja pehmeän ihon, täynnä kosteutta, heti herättyäsi. 

 17. NCP

  N.C.P. Revitalization Mask on ravitseva ja kosteuttava tehohoito.

 18. Elemis

  Ravitsee, kosteuttaa, kirkastaa

 19. Elemis
  Uudistaa ihoa, tasoittaa
 20. Aurelia
  Herää kosteutetun, ravitun ja mukavan tuntuisen ihon kanssa Overnight Recovery Maskin kanssa. Tämä ihanasti hemmotteleva ja rauhoittava hoitava tuote täydentää, rauhoittaa ja suojaa pehmeää, joustavaa ja tasaisen sävyistä ihoa yhdessä yössä. Runsas ja hoitava koostumus sisältää ravitsevaa sheavoita Aurelialle tunnusomaisten probioottisten ainesosien rinnalla, jotka suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa jatkuvasti sisältäpäin. Probiootit rauhoittavat ihon luonnollista puolustusreaktiota, joka saattaa ylistimuloitua saastumisen ja stressin seurauksena ja laukaista kollageenia, elastiinia ja terveitä soluja vaurioittavia mekanismeja.
 21. Aurelia
  Tämä rikas, vaahdotettu, probioottinen naamio ravitsee ja puhdistaa välittömästi poistaen samalla epäpuhtauksia ihosta. Parantaa solujen uusiutumista ja kirkastaa ihoa. Tämä kermamainen naamio sisältää arvokasta vaaleanpunaista savea, joka puhdistaa huokosia ja kosteuttaa hohdotonta ihoa. Hellävarainen kaurauute kosteuttaa ja rauhoittaa, arnikin tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet tukevat ja suojaavat ihoa, kun taas kehäkukka, mesiangervo ja kamomilla parantavat ihon sileyttä. Rauhoittava sekoitus jasmiinia, temppelipuuta, nerolia ja mandariinia edistää mukavaa ja rentoa tunnetta kun käytät tätä tehokasta naamiota, joka muuttuu valkoiseksi vaikuttaessaan. Aurelialle tunnusomaiset probioottiset ainesosat suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa jatkuvasti sisältäpäin. Probiootit rauhoittavat luonnollisen puolustusreaktion käynnistymistä iholla. Se saattaa ylistimuloitua saastumisen ja stressin seurauksena ja laukaista kollageenia, elastiinia ja terveitä soluja vaurioittavia mekanismeja.
 22. Priori
  Pitämällä kosteuden ihon sisällä ja vapaat radikaalit ulkopuolella Priori Hydrofill Masque -naamio auttaa elvyttämään, uudistamaan ja kosteuttamaan ihoa antaen sille sileämmän, kiinteämmän ja nuorekkaamman ilmeen. Ihoa elvyttäviä välttämättömiä vitamiineja sisältävä koostumus pitää ihosi kosteutettuna koko päivän. Ihanteellinen 10 minuutin kasvonaamio tai kerran viikossa käytettävä yöhoito.

24 tuote