20 tuote

 1. Elemis

  Kosteuttava uute, joka todistetusti* kaksinkertaistaa ihon kosteuspitoisuuden, vähentää hienoja juonteita ja antaa iholle nuorekasta hehkua.

 2. Elemis

  Kosteuttaa, rauhoittaa, virkistää

 3. BY TERRY

  Baume de Rose Beauty Toner on ruusuvettä sisältävä kosteuttava kasvovesi, joka kiinteyttää ja napakoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen.

 4. BY TERRY

  Tehokas misellivesi, joka puhdistaa helposti likaa ja öljyä iholta jättäen ihon puhtaaksi ja elvytetyksi. 

 5. BY TERRY

  Kaksifaasinen puhdistustuote, joka sisältää vitamiinirikasta ruusuöljyä ja -uutetta.

 6. Elemis

  Rauhoittaa, virkistää, ravinteikas

 7. The Inkey List

  Suurista molekyyleistä valmistettu PHA Toner poistaa kuolleet ihosolut ihon pintakerroksesta ja sulkee kosteuden luonnollisesti ihoon.

 8. The Inkey List

  Tämä kuoriva 10 % glykolihappoa sisältävä kasvovesi auttaa häivyttämän ihohuokosia ja hienoja juonteita ja tekee ihosta sileämmän ja kirkkaamman.

 9. Elemis

  Virkistävä, rauhoittava, kosteuttaa

 10. REN

  REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic on luonnollisesti aktiivinen kasvovesi,

 11. Murad

  Murad Environmental Shield Essential C Toner -kasvoveden koostumus on patentoitu.

 12. Murad

  Tämä alkoholiton kasvovesi tasapainottaa ihon luonnollista PH-arvoa kosteuttaen samalla ihoa.

 13. Murad

  Mattapinnan antava kasvovesi, joka virkistää ja auttaa pienentämään ihohuokosia.

 14. Elemis

  Kirkastava kasvovesi, joka sisältää AHA-rikasta hedelmäetikkaa ja prebiootteja, jotka hellävaraisesti kuorivat ja kosteuttavat antaen raikkaan ja hehkuvan ihon.

 15. NCP

  N.C.P. Micellar Water poistaa mekin ja epäpuhtaudet kasvoilta ja silmien alueelta.

 16. Elemis
  Kosteuttaa, rauhoittaa, virkistää
 17. Aurelia
  Palkittu, kirkastava ja kosteuttava kasvosumutteemme on suunniteltu kohottamaan, energisoimaan ja virkistämään sekä ihoa että mieltä. Aurelian vallankumoukselliset probioottiset ainesosat suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa täydellisesti jatkuvasti sisältäpäin. Mineraalipitoinen, luonnollisesti tehokas tulivuoriperäinen vesi, joka suodatetaan huokoisten kivikerrosten läpi absoluuttisen puhtauden saavuttamiseksi yhdistyy parantaviin magnesiumsuoloihin, jotka auttavat puhdistamaan kaikkia ihotyyppejä. Olemme valjastaneet kvartsikristalliveden voiman puhdistamaan ja elvyttämään mieltä ja kehoa, auttamaan piristämään aisteja ja edistääksemme sisäistä paranemista ja positiivisuuden tunnetta. Täydellinen piristysruiske väsymykseen, lepopäivään tai aikaerorasitukseen. Virkistävä ja energisoiva sekoitus arvokkaita eteerisiä öljyjä auttaa sinua parantamaan itsetuntoa, lisäämään onnellisuutta ja hyvinvointia säteilevän, tasapainoisen ja kauniisti hehkuvan ihon rinnalla.
 18. Löwengrip
  Heleyttävä kasvosuihke, joka antaa iholle kauniin hehkun. Palauttaa ihon pH-tasapainon, edistää ihon terveyttä, ravitsee ja suojaa epäpuhtauksilta.
 19. Löwengrip
  Kasvovesi ja kosteussuihke yhdessä. Palauttaa ja tasapainottaa ihon pH-arvon välittömästi ja antaa iholle tervettä hehkua.

20 tuote