REN
Prodnr.
104162

REN EVERCALM OVERNIGHT RECOVERY BALM

Overnight Recovery Balm on yönaamio, joka vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä vähentäen herkkyyttä, ärsytystä ja kuivuutta.

Ohjevähittäishinta
57,90 €
Varastossa

Kuvaus

Overnight Recovery Balm on yönaamio, joka vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä vähentäen herkkyyttä, ärsytystä ja kuivuutta. Ainutlaatuinen voiteesta öljyksi -koostumus kosteuttaa syvältä ja imeytyy helposti ihoon, joten se ei tunnu raskaalta tai rasvaiselta. Koostumus sisältää perinteisiä kosteuttavia oliivi-, manteli-, boorage- ja pellavansiemenöljyjä aktivoituina, jolloin ainesosat ovat 114 % tehokkaampia kuin tavanomaisesti käytettyinä. Yhdessä REN:n ainutlaatuisen yleissuojaavan koostumuksen kanssa yön overnight recovery balm toimii tulehdusta ehkäisevästi ja vähentää ihon ärsytystä. Tuloksena on kosteutettu, pehmeä ja kimmoisa iho, jolla on parempi vastustuskyky.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
104162
Varasto
2900
Koko
30 ml
Käynnistäminen
29.8.2021
GTIN
5060389245824

Ainekset

Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Aqua (Water), Almond/Borage/Linseed/Olive Acids/Glycerides, Polyglyceryl-6 Distearate, Jojoba Esters, Oryza Sativa Starch, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-3 Beeswax, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Hippophae Rhamnoides Oil, Tocopherol, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Dehydroacetic Acid, Eclipta Prostrata Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg