The Inkey List
Prodnr.
821309

Inkey Polyglutamic Acid Serum 30ml

Tehokas ihon pinnan kosteuttaja.

Ohjevähittäishinta
17,90 €
Varastossa

Kuvaus

Polyglutamiinihappo on tehokas kosteuttaja ihon pinnalle ja se voi sitoa 4 kertaa enemmän kosteutta kuin hyaluronihappo. Se sitoo kosteuden ja tekee ihosta välittömästi sileämmän.

Ohjeet

Erinomainen sekä aamulla että illalla. Käytä viimeisenä vaiheena ennen meikkiä tai levitä halutessasi tämän jälkeen kosteusvoidetta. Kun haluat saada aikaan kestävän meikin, sekoita herneenkokoinen määrä seerumia meikkivoiteeseen, niin se levittyy tasaisesti.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
821309
Varasto
5305
Koko
30 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879821309

Ainekset

Water (Aqua / Eau), Dimethicone, Butylene Glycol, Bis-PEG-12 Dimethicone, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Polysilicone-11, Phenoxyethanol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Propanediol, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 80, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Decyl Glucoside, Dimethylacrylamide/Acrylic Acid/Polystyrene Ethyl Methacrylate Copolymer, Sorbitan Oleate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Polyglutamic Acid, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png