The Inkey List
Prodnr.
821743

Inkey Brighten-i Eye Cream 15ml

Neljä kertaa Vitamin C:tä voimakkaampi Brighten-i -silmänympärysvoide häivyttää tummia silmänalusia ja auttaa vaalentamaan ja kirkastamaan silmänalusia ja luo ihanteellisen pohjan meikille.

Ohjevähittäishinta
16,50 €
Varastossa

Kuvaus

Kirkastavassa silmänympärysvoiteessa yhdistyvät ihonhoito ja kosmetiikka ja se tarjoaa sekä lyhyen että pitkän aikavälin etuja. Neljä kertaa Vitamin C:tä voimakkaampi Brighten-i -silmänympärysvoide häivyttää tummia silmänalusia ja auttaa vaalentamaan ja kirkastamaan silmänalusia ja luo ihanteellisen pohjan meikille. Viilentävä metallilevitin rauhoittaa silmänympärysaluetta ja saa silmät välittömästi heräämään.

Ohjeet

Erinomainen valoa tuova silmänympärysvoide, jota voi käyttää ennen concealeriä tai päivinä, jolloin et käytä meikkiä. Käytä aamuin illoin. Purista putkiloa hellästi ja taputtele pieni määrä tuotetta silmän alle. Liu’uta levitintä edestakaisin, kun levität tuotetta. Levitä sitten kosteusvoidetta.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
821743
Varasto
2521
Koko
15 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879821743

Ainekset

Water (Aqua / Eau), Dimethicone, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Ethylhexyl Palmitate, Mica, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Benzyl Alcohol, Polysilicone-11, Hydroxyacetophenone, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Gluconate, Ethylhexylglycerin, Silica, Dehydroacetic Acid, Diglucosyl Gallic Acid, Sodium Hydroxide, Trihydroxystearin, Tin Oxide, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, CI 77891 (Titanium Dioxide).

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png