The Inkey List
Prodnr.
821903

Inkey 15% Vitamin C and EGF Serum 30ml

Herkkä mutta tehokas kevyt seerumi, joka kirkastaa elotonta ihoa ja tukee ihon luonnollista kimmoisuutta.

Ohjevähittäishinta
18,50 €
Varastossa

Kuvaus

Huippukoostumus tekee ihosta sileän ja terveen näköisen. C-vitamiini yhdessä kasvipohjaisen EGF:n kanssa saa aikaan vaikuttavan aineen, joka auttaa kirkastamaan elotonta ihoa. EGF auttaa uudistamaan ihoa ja tukee ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa samalla, kun askorbyyli-glukosiidi muuttuu ihon pinnalla puhtaaksi C-vitamiiniksi ja tekee ihosta kirkkaamman ja tasaisemman.

Ohjeet

Riittävän hellävarainen päivittäiseen käyttöön. Voi käyttää aamuin illoin, mutta jos käytät vain kerran päivässä, suosittelemme aamua. Levitä herneenkokoinen määrä kasvoille ja kaulalle puhdistuksen ja käyttämäsi hyaluronihappotuotteen jälkeen. Jos haluat käyttää lisäksi muuta ihonhoitotuotetta, anna seerumin vaikuttaa 10 minuuttia ennen sen käyttöä. Tämä antaa ihosoluille riittävästi aikaa vastata EGF:ään eikä se vaikuta solujen nuorentumisprosessiin. Jos käytät sitä illalla, käytä eri iltana kuin Retinolia ja AHA-kuorintaa.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
821903
Varasto
7896
Koko
30 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879821903

Ainekset

Aqua (Water/Eau), Ascorbyl Glucoside, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfite, Dehydroacetic Acid, Phytic Acid, Oligopeptide-1.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png