The Inkey List
Prodnr.
822528

Inkey C-50 Serum 30ml

Tämä yön yli vaikuttava hoito häivyttää finnejä. Tehokas C- ja E-vitamiinien yhdistelmä vähentää bakteereita iholla ja auttaa ehkäisemään näppylöiden muodostumista.
Ohjevähittäishinta
18,90 €
Varastossa

Kuvaus

Tämä yön yli vaikuttava hoito häivyttää finnejä. Tehokas C- ja E-vitamiinien yhdistelmä vähentää bakteereita iholla ja auttaa ehkäisemään näppylöiden muodostumista. Salisyylihappo kuorii ja puhdistaa ihohuokosia, samalla kun lootusuute tasapainottaa talin eritystä.

Ohjeet

Käytä iltaisin ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena ennen nukkumaanmenoa. Noudata normaalia ihonhoitorutiiniasi, mutta korvaa kosteuttava vaihe tällä yöseerumilla, joka vähentää ja ehkäisee finnejä. Levitä ohut kerros kasvoille ja kaulalle. Voit käyttää sitä myös muille epäpuhtauksille alttiille alueille, kuten selkään ja rintaan. Anna seerumin vaikuttaa yön yli ja huuhtele se pois aamulla.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
822528
Varasto
1204
Koko
30 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879822528

Ainekset

Water (Aqua /Eau), Propanediol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Salicylic Acid, Ammonium Acryloyldimethyl-taurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xanthan Gum, Glycerin, Sodium Hydroxide, Madecassoside, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophe-none, Sodium Gluconate, Sodium Metabisulfite, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Coerulea Flower Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. 

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png